Contact

Ai nevoie de fotografie de eveniment?

Trimite un mesaj si iti raspundem in maxim 2 ore!

Pentru o fotografie de eveniment reusita vreau sa imi scrii, sa ne intalnim si sa ne cunoastem. Vreau sa aflu de la tine povestea nuntii voastre. Va promit ca acesta este doar inceputul unor fotografii frumoase de la nunta voastra.

Fotografiem și filmăm pentru ca tu să-ți amintești cum te-ai simțit, nu ce s-a întâmplat! Se spune că viața nu se măsoară în numărul de respirații, ci în momentele care îți taie respirația. Ne dorim ca și amintirile să vă lase fără suflare de fiecare dată.

Vei avea povestea nunții tale prin imaginile surprinse de noi. Vei putea să retrăiești senzații și sentimente, de câte ori vei revedea filmarea din ziua cea importantă. Videografia este pasiunea noastră. Lasă-ne să îți povestim iubirea în cadre perfecte.

Adresa: Strada Brailei, nr. 188, Galați
Telefon: 0749 270 232
E-mail: contact@blitzstudio.ro

Fotografia este mai mult decât o imagine, iar BlitzStudio este locul unde transformăm simplul și uzualul în amintiri și povești frumoase.
Pasiunea noastră este aceea de a fotografia oameni, chipuri, emoții, lacrimi și zâmbete, să surprindem gesturi și vorbe nerostite, de care peste ani să vă aduceți aminte cu multă nostalgie și plăcere prin intermediul fotografiilor noastre.

Noi prețuim amintirile!

0
Nunți
0
Clienți fericiți
0
Video realizate
0
Zambete furate

Vrei să creăm împreună imagini minunate? Fotografie de eveniment