fbpx

De ce sa alegi Blitzstudio sau Stefan Chelmu fotograf de nunta?!

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

1. Pentru mine un client foarte mulțumit este prioritatea numărul 1. Așa că îmi dau tot interesul ca ziua nunții tale să fie o experiență plăcută iar când vei spune Stefan Chelmu  sau Blitzstudio să o spui cu bucurie.

2. Te asigur că sintagma “Prețuim Amintirile” nu este aleasă întâmplător. Pentru că sunt pasionat 300% de fotografia de nuntă, iubesc și pun suflet 200% în ceea ce fac, iar acest lucru mă definește ca și om.

3. Comunicarea este printre cele mai importante aspecte pe care pun un preț foarte mare în fotografia de nuntă. Drept urmare consider că nunta este 50% comunicare și 50% implicare de ambele părți.

4. Am investit constant, în educație, în aparatură iar acest lucru îmi oferă confortul de a fi relaxat în ziua nunții tale, așezându-vă în cea mai potrivită lumină.

5. Implicarea  mea este totală și tocmai din acest motiv odată cu semnarea contractului vei primi o broșură ce conține experiența mea acumulată în ani de muncă ce te va ajuta în organizarea programului din ziua nunții.

6. Garantez că cel  târziu a treia zi după eveniment vei avea un preview al desfăsurării evenimentului.

7. Te asigur că ținuta mea pe parcursul evenimentului va fi una decentă.

8. Garantez Backup-ul fotografiilor în termen de 6 luni de la predarea lor.

9. Garantez prezența personală ca fotograf de nuntă pe tot parcursul evenimentului începând de la pregătiri și până la finalul evenimentului.

10. Toate aceste garanții iți sunt oferite în contractul pe care îl vom semna.

Alege inspirat!

Îți ofer aceste motive și garanții pentru că mă simt în siguranță și am încredere în serviciul de fotografie de nuntă pe care îl ofer.

Dacă ceva mă face să tresar, să simt…. Fotografiez!

Datoria mea, ca fotograf de nuntă, este să fiu atent la detalii, iar ție nu îți rămâne decât să te bucuri și să savurezi din plin ziua nunții tale.

Citește și alte articole

Cum ne alegem nasii

Cum ne alegem nașii de nunta?!

Știu că te-ai lovit deseori de întrebarea cum ne alegem nașii de nunta? Una dintre cele mai importante decizii pe care trebui

Abonează-te la newsletter

1 thought on “De ce sa alegi Blitzstudio sau Stefan Chelmu fotograf de nunta?!”

  1. Pingback: 5 întrebări pentru un fotograf de nuntă | BlitzStudio

Lasă un răspuns