Întrebări frecvente

Da, absolut toate imaginile pe care le veți primi vor fi editate. Editarea se va rezuma la lumina, contrast, culoare si dimensiuni (crop). Retusam inclusiv textura pielii, insa doar acolo unde vom considera ca este cazul.

Vom fi prezenti incepand de la pregatirile mirelui si pana la finalul petrecerii, dar nu mai mult de ora 5 AM a doua zi.

Numarul fotografiilor livrate difera in functie de tipul evenimentului, dinamica acestuia, numarul de invitati,samd. In general la o nunta predau intre 800 si 1200 de imagini iar la un botez intre 400 si 600.

90 de zile, insa este posibil si mai devreme de termenul prevazut de contract.

Înainte de a ne solicita oferta de pret completa voi fi foarte bucuros să știu că ai răsfoit portofoliul meu de fotograf de nuntă si că te regăsești în fotografiile de nunta văzute. La fel de bucuros voi fi sa stiu ca alegerea o vei face în funcție de modul în care vom rezona și în funcție de implicarea mea activă în nunta ta. Prețul de pornire al serviciului  este de 700 euro.

În funcție de natura evenimentului poate fi prezent și al doilea  fotograf. Aceste situații le vom discuta încă de la prima întâlnire. Desigur! Asistentul este prezent la toate evenimentele unde eu fotografiez. Asistentul nu are rol de al doilea fotograf, acesta este acolo să-mi ofere o mână de ajutor. Asistentul are grijă de echipamentele mele, așează lumina la biserică sau în orice alt moment din timpul nunții, mai exact el face tot ce este necesar pentru a-mi ușura munca și astfel eu pot fi cât mai creativ.

Toate materialele livrate vor fi la rezolutie de print si nu vor avea logo-ul nostru pe ele.

In principiu, da! Exceptie fac zilele de sambata si duminica. Chiar recomandam ca oficierea cunniei civile sa se petreaca inainte de ziua nuntii. Ideea e sa fim liberi in acea zi si la acea ora

Albumul prezentat conţine 53 de imagini. Stim ca iti doresti un album cu maxim 60-70 de imagini. Simplitatea si eleganta nu va fi un trend ce peste ani sa dispara.

Albumul va avea un design curat , minimalist, astfel incat fotografiile sa fie cat mai mari in pagina.

Albumul va avea un design curat , minimalist, astfel incat fotografiile sa fie cat mai mari in pagina.

0
Nunți
0
Clienți fericiți
0
Video realizate
0
Zambete furate

Ai mii de întrebări despre nuntă? Noi avem tot atâtea răspunsuri.