Momente unice. Ziua nuntii, cea mai frumoasa poveste

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Uneori putem purta emotia si fluturii sa ii simtim in piept si ne putem spune “te iubesc” fara sa rostim cuvintele si asta doar pentru a ne putea bucura in surdina de propria nunta.

Este suficient doar un zambet si  o strangere de mana. Ce pretext mai bun putem gasi pentru a sarbatori dragostea, decat sa le privim clipul nuntii . Momentele unice din ziua nuntii lor sunt pastrate intr-un video de nunta ce peste ani va starni le va starni emotia traita. Ce stim sigur despre ei este ca se inteleg fabulous si adora marea si vacantele.Nunta este o poveste ce  vazuta prin ochii nostri poate fi deosebit de frumoasa pentru ca implica daruire si munca. Ce te faci cand noua  ne plac filmele bune, si ne implicam in nunta asa cum stim noi mai bine pentru a le realiza. Cred ca videoclipul vostru reprezinta acel moment unic cand intalnesti persoana cu care iti doresti sa petreci tot restul vietii.

Aura & Alex, va uram casnicie implinita si sa aveti o viața lunga asa cum o doriti.

Ps:Cel mai frumos cadou  pe care ni l-ati oferit  a fost multumirea sincera din sulfet ce ne-a incarcat de energie pentru urmatorul eveniment!

Citește și alte articole

Abonează-te la newsletter

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *