Sedinte foto de Craciun

Se vor desfășura în intervalul 17 octombrie – 23 Decembrie în 3 decoruri de poveste. Programările se fac la numărul de telefon 0749 270 232.

Suntem siguri ca va doriti sa beneficiati de cele mai frumoase experiente alaturi de noi. In perioada 17 octombrie – 19 Decembrie costul unei sedinte foto de Craciun este de 300 de lei.

Incepand cu 19 Decembrie costul este de 350 lei.

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute

Programeaza o sedinta foto tematica

Deoarece locurile pentru sedintele foto de Craciun sunt limitate este bine sa ne contactezi din timp pentru o programare! Preturile sunt valabile pentru sedinte foto cu un numar de 3-4 persoane/sesiune foto. In cazul in care doriti ca la sedinta foto sa participe un numar mai mare de persoane va rugam sa specificati inainte de programare.

Pachet foto

Durata sedintei este de 1 ora si 20 de minute
300 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 30 fotografii editate
  • 10 fotografii printate

Pachet FOTO - VIDEO

Durata sedintei este de 1 ora si 20 de minute
590 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 30 fotografii editate
  • 10 fotografii printate
  • Videoclip de 3 minute

Reguli pentru desfasurarea optima a unei sedinte foto de Craciun

Sedinte foto de Craciun pentru tine si familia ta

Cele mai frumoase amintiri se construiesc când suntem înconjurați de oamenii dragi nouă, când mireasma de ciocolată caldă se îmbină cu gustul aromat de turtă dulce.

Pentru a va bucura cu adevarat de momentul împodobirii bradului în straie de sărbătoare cumpărați-va biletul spre cele mai frumoase amintiri. O ședința foto se adresează unei familii formată din părinți și copii, în 3 decoruri deosebite. Surprinderea și împărtășirea celor mai sincere zâmbete fac din profesia de fotograf, oportunitatea de a trăi Crăciunul diferit prin ochii fiecărei familii.

Ședințe foto tematice de Crăciun

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute

sedinte foto de craciun