Sedinte foto de Craciun

Se vor desf─â╚Öura ├«n intervalul 17 octombrie – 23 Decembrie ├«n 3 decoruri de poveste. Program─ârile se fac la num─ârul de telefon 0749 270 232.

Suntem siguri ca va doriti sa beneficiati de cele mai frumoase experiente alaturi de noi. In perioada 17 octombrie – 19 Decembrie costul unei sedinte foto de Craciun este de 300 de lei.

Incepand cu 19 Decembrie costul este de 350 lei.

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute

Programeaza o sedinta foto tematica

Deoarece locurile pentru sedintele foto de Craciun sunt limitate este bine sa ne contactezi din timp pentru o programare! Preturile sunt valabile pentru sedinte foto cu un numar de 3-4 persoane/sesiune foto. In cazul in care doriti ca la sedinta foto sa participe un numar mai mare de persoane va rugam sa specificati inainte de programare.

Pachet foto

Durata sedintei este de 1 ora si 20 de minute
300 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 30 fotografii editate
  • 10 fotografii printate

Pachet FOTO - VIDEO

Durata sedintei este de 1 ora si 20 de minute
590 Lei
  • 3 decoruri diferite
  • 30 fotografii editate
  • 10 fotografii printate
  • Videoclip de 3 minute

Reguli pentru desfasurarea optima a unei sedinte foto de Craciun

Sedinte foto de Craciun pentru tine si familia ta

Cele mai frumoase amintiri se construiesc c├ónd suntem ├«nconjura╚Ťi de oamenii dragi nou─â, c├ónd mireasma de ciocolat─â cald─â se ├«mbin─â cu gustul aromat de turt─â dulce.

Pentru a va bucura cu adevarat de momentul ├«mpodobirii bradului ├«n straie de s─ârb─âtoare cump─âra╚Ťi-va biletul spre cele mai frumoase amintiri. O ╚Öedin╚Ťa foto se adreseaz─â unei familii format─â din p─ârin╚Ťi ╚Öi copii, ├«n 3 decoruri deosebite. Surprinderea ╚Öi ├«mp─ârt─â╚Öirea celor mai sincere z├ómbete fac din profesia de fotograf, oportunitatea de a tr─âi Cr─âciunul diferit prin ochii fiec─ârei familii.

╚śedin╚Ťe foto tematice de Cr─âciun

Completează formularul și te contactăm în maxim 30 de minute

sedinte foto de craciun